[B]"Quickheat" System szybkiego nagrzewania
-
Robert4884
-
kubik_CDTi
-
Anony Mous
-
Robert4884
-
maglo18
-
Robert4884
maglo18, Wg mojej wiedzy na tą chwilę, jeżeli Ci się po 3-4 km przy obecnych warunkach pogodowych nie pojawia ciepłe powietrze to takiego systemu nie masz.
Dla pewności powinieneś włączyć na maksa ogrzewanie albo nadmuch na szybę.
Quickheat był opcją dodatkową, a po kodzie VIN jak narazie nie udaje się tego odczytać.
Ja sądzę że mam ten system, bo mam informację iż moje auto takie cudo posiada, a dodatkowo, mam podobnie ciepło jak kolega kubik_CDTi.
Dla pewności powinieneś włączyć na maksa ogrzewanie albo nadmuch na szybę.
Quickheat był opcją dodatkową, a po kodzie VIN jak narazie nie udaje się tego odczytać.
Ja sądzę że mam ten system, bo mam informację iż moje auto takie cudo posiada, a dodatkowo, mam podobnie ciepło jak kolega kubik_CDTi.
-
kicaj
-
Robert4884
-
Anony Mous
Dyskutować na temat po jakim przejechanym dystansie u kogo jest ciepło czy zimno możemy pewnie bez końca.Podstawowe pytanie to jaką temperaturę nawiewu uważamy za ciepłą.Porównanie opieram na podstawie poprzedniego auta,które miałem 2,5 benzynę i uważam,że po przejechaniu takiego samego dystansu (ok 3km) w Zafirze jest jak w kostnicy.Termostat mam sprawny,bo wczoraj upewniłem się przy okazji wizyty w ASO.
W weeks postaram się w końcu odpalić ponownie EPC i poszukam tej grzałki.Robert czy mógłbyś podesłać do mnie na PW swój num nadwozia?
W weeks postaram się w końcu odpalić ponownie EPC i poszukam tej grzałki.Robert czy mógłbyś podesłać do mnie na PW swój num nadwozia?