Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wojti pisze:Rewelacja to jest bryka skąd to wyczasneliście?
Ja myślę, że któraś z pań trochę się zdenerwowała kiedy kolejny raz próbowała wyjechać z zagraconego garażu i pogoniła chłopa żeby to uprzątnął. Wtedy, zupełnie przypadkiem, w kącie, pod stertą "przydasiów" znalazł się zabytkowy Opel :>
Cóż wam mogę powiedzieć wyobraźcie sobie że jest na chodzie miałem nawet okazję pojeździć jest troszkę roboty lakierniczej ale szwagier to ogarnie. Kupił ją bagatela za 3,5k euro i faktycznie było tak jak Marcin pisał stał sobie w garażu i w końcu heldze zaczął przeszkadzać i tak trafiła na polską ziemie Odnośnie ewentualnego spotu to muszę z nim pogadać :>
Jak oni upchnęli w tej kierownicy poduszkę powietrzną?
Silnik gabarytowo zbliżony do ZB OPC, ale bez turbiny ma tylko 40 KM.
Skrzynia ma tylko trzy biegi dlatego maksymalna prędkość to 120 km/h - wyobraźcie sobie co by było gdyby tam była skrzynia 6-cio biegowa
ostatnio wymieniałem żarówe i wiadro piachu błota jakieś futro :lol:bóg jedyny wie co tam jeszcze skończyło żywot postanowiłem w końcu zakończyć ten etap