Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koledzy a ja mam taki problemik. Kupiłem ELM 327 i miałem kilka programów od forumowiczów ale nie moge się połączyć z moją Zosią myślałem że to wina fejsa że może kupiłem badziew ale fejs działa bo podłączałem tym fejsem kuzyna Forda i połączył się bez zadnych problemów. Czy to że nie łączy się z moją Zosią to może być wina mojego gniazda OBD które jest w aucie? zastanawiam się tylko nad tym ze jak kiedyś byłem na kompie u mechanika to połączył się bez problemu a ja nie moge, czy mogą być tego jeszcze jakieś inne przyczyny?
Czy próbowałeś programem ScanMaster-ELM,tam jeżeli nie połączy Cię z głównego okna to po prawej jest przycisk Opel i z tego łączy mnie ze wszystkimi opelkami..
Witam
koledzy potrzebuje podpiąć się pod o=c bo czasami zapalają mi się na chwile kontrolki błędów.
Chcę sprawdzić co jest nie tak w mojej Zosi. Szukam kogoś kto by zdiagnozował mi Zosie na terenie Krakowa.
Jeżeli miałby ktoś taką możliwość to na PW podam telefon do siebie.
pozdrawiam i z góry dziękuje.