Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sorki, nie wkleił się komentarz. Na początku wątku ktoś pisał że żarówki są znacznie mocniejsze od led-ów, jak widać na załączonym linku... mocno się pozmieniało. jasność i temperatury powoli zrównują się a nawet w niektórych modelach, ledy robią się ciekawą alternatywą. Pozostaje kwestia homologacji
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
Mattai pisze:Sorki, nie wkleił się komentarz. Na początku wątku ktoś pisał że żarówki są znacznie mocniejsze od led-ów, jak widać na załączonym linku... mocno się pozmieniało. jasność i temperatury powoli zrównują się a nawet w niektórych modelach, ledy robią się ciekawą alternatywą. Pozostaje kwestia homologacji
Wiem, wiem... wpis był ogólny. Czekać tylko czasu aż będzie można bezkarnie zamieniać żarowe na ledy. W pracy znalazłem link do takich do ZA. podam Mackowi w poniedziałek żeby poprawił/
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)