JVC KD-R451
SONY DSX-A60BT
JVC KD-X50BT
pioneer DEH-1600UBG
lub jakies inne do 300 zl
| Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk. Po bliższe informacje zapraszamy tutaj |
Moderator: Sebu$

miodzik a to radio masz podlaczone z oryginalnymi glosnikami ?miodzik pisze:W chwili obecnej u siebie mam Pioneera DEH-x3500UI
Obrazek
Przyznam szczerze, że bardzo zaskoczony pozytywnie jestem jakością dźwięku, przenoszeniem wysokich i niskich tonów, czułością tunera radiowego.
Samo radio posiada podświetlenie w kolorach tęczy, co akurat dla mnie jest kompletnym gadżetem. Ustawiłem sobie na stałe podświetlenie na biało, bo zmiana barw poświetlenia nie jest dla mnie.
Rafał dosłownie kilka postów wyżej pisałem:kacza1982 pisze: Podaj mi proszę model tego Pionka, który użytkujesz,
To rozumiem i wierzę, że Tobie może nie przeszkadzać, ale wierz mi, jakość rozmowy jest że tak powiem.... średnia. Nie dość, że często trzeba mówić bardzo podniesionym głosem to dodatkowo słyszalność rozmówcy jest w mojej ocenie niezadowalająca. I jak mam prowadzić rozmowę z kimś, kto akurat jedzie samochodem, to szybko wolę ją zakończyć i oddzwonić jak już się zatrzyma.kacza1982 pisze:nie przeszkadza mi, że ktoś będzie słyszał rozmowę
Średnia żywotność baterii w przeważającej większości urządzeń elektronicznych to 12 miesięcy, nie wykluczając słuchawek BT.kacza1982 pisze:Słuchawkę na ucho mam już od dawna, ale wnerwia mnie, że trzeba ją ładować co kilka dni, a zimą to prawie co dzień, bo zostawiam ją w aucie