Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samochód po przeglądzie corocznym... 99% sprawny
na szarpakach 100% ok
amortyzatory wymienione wczoraj z tyłu - 59 i 55% amory z przodu 80 i 87%
hamulce sprawne ALE ręczny ciut słabszy na koło lewe na wiosnę zrobimy jak będą klocki wymieniane :>
na potwierdzenie:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, 21:41 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety części na allegro coraz częściej są gorszej jakosci tzn nie przeszły pomyślnie testu i zamiast na recycling trafiają do sprzedaży za tanioche. Gość kupuje cały kontener i w taki sposób trafiają do obrotu przykładem jest slynna dwumasa niektórym po krótkim okresie użytkowania death :>
Bilsteiny faktycznie to jeden z twardszych amorów i jedne z najbardziej wytrzymałych z możliwością dożywotniej regeneracji czego nie maja inne firmy.... tylko fakt faktem 50% to coś tu nie halo a dobrze na trzepakach przeprowadził testy?
Ja miałem w Beemce z Weiteca i po 6 latach w aucie wykazywały 70% jak to możliwe przy niskim zawieszeniu nie wiem a zawias dostawał po przysłowiowej pupie