Póki co mam zrobione prawie 300 km a po weekendzie przybędzie kolejne 250 km więc myśle że za jakieś 2 tygodnie pojadę na 1 serwis po 1.000 km:)
Ale oczywiście dbałość o serwis musi być aby wszystko działało i
| Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk. Po bliższe informacje zapraszamy tutaj |
Pisałem o średniej !!!adask04 pisze:Heh jak masz ponad 200 na blacie i spala 14 a ja mam 120 i spala 11,5 to powiem Ci że dużo za dużo mi się wydaje ;p
A korzystałem już kiedyś z podobnego serwisu stacjebenzynowe.pl i wszystko fajnie można zapisywać ale akurat spalanie ma sens tylko jeśli jeździmy tylko na benzynie albo tylko na gazie bo wpisuje się stan licznika początkowy i końcowy i ilość litrów, a jeśli przejade na benzynie już chociaż 1 km to wynik spalania gazu będzie przekłamany więc nie mogę wyjeździć butli do końca.norris_85 pisze:adask04, Sebu$, a czemu nie skorzystacie tak jak wielu tutaj z motostat? wyniki przeliczane są elegancko i na bieżąco średnia jest korygowana a wystarczy po tankowaniu wklepać dane z paragonu i licznika w profilu