Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moje aku Bosha kosztowało jeszcze więcej ale nie żałuję € na swoje auto
W każdym razie kolejnego aku nie zdążysz już kupic. Centry też mają dobre ogniwa a następne pięć czy osiem lat swojego auta trzymał raczej nie będziesz, czego Ci życzę
Parę lat temu zakupiłem do służbowej Kijanki taki właśnie aku. Jeździ do dziś i problemu nie ma.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Cena a raczej Firma nie zawsze odzwierciedla jakości i ceny bo z tego co słyszałem to naprzykład w firmie http://www.jenox.com.pl/pl/ to jest jak by nie było moje miasteczko kilka lat temu chłopaki dostali naklejki firmy BOSH no i naklejali całe palety bo podobno BOSH się nie wyrabiał :> taka to była historia podejrzewam że w innych firnach jest podobna praktyka i nigdy nie ma pewnosci czy np BOSH to BOSH
No oczywiście nie wykluczone ze pochodzi kilka lat
Ostatnio zmieniony 12 paź 2015, 19:39 przez lawless, łącznie zmieniany 2 razy.
to nie jest kurz - to chwilowy opad pyłu roboczego ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....