Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gRZENIU stage 1 już dawno jest w zafie i tak powinny Zośki mieć w serii. Kolega ma ten sam Stage 1 i hamował swoją ZA OPC, wyszło 222KM i 367Nm. IC jeszcze jest seria, jest plan na zrobienie FMIC wiosną lub latem. Myślę też nad zakupem alufelg 18", 17" troszkę za małe.
tomekx9 pisze:gRZENIU stage 1 już dawno jest w zafie i tak powinny Zośki mieć w serii. Kolega ma ten sam Stage 1 i hamował swoją ZA OPC, wyszło 222KM i 367Nm. IC jeszcze jest seria, jest plan na zrobienie FMIC wiosną lub latem. .
Nie ma co się oszukiwać na ST1 jest dużo lepiej niż na serii.każdy następny ST juz nie będzie tak odczuwalny no chyba ze zaszalejesz i od razu ST3,5😉.fmic dobra sprawa na lato bo nie puchnie
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 07:11 przez ryba1, łącznie zmieniany 1 raz.
tomekx9,
okolica na zdjęciach jakaś znana.... tak sobie myślę. dopiero jak w Twój profil zerknąłem to mi się rozjaśniło, z Białej moja żona pochodzi :>
może jakiś spot zorganizujemy Bielski
Ładna srebrna strzała
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 09:16 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
Mat86radom dzięki ryba1 na dalsze ST wtryski z LEH'a i przepływka.
Najlepszym rozwiązaniem indywidualne strojenie. rafant4011 można zorganizować spot w Białej