{B} Gniazdo diagnostyczne - osłona
-
jarojk
{B} Gniazdo diagnostyczne - osłona
Przeszukałem całe forum ale nie mogłem znaleźć tematu..
Sprawa ma się następująco, musiałem podłączyć się do kompuera... zdjąłem klapkę... no i cosik mi wpadło za gniazdo... i leży na dole... :-( to jest głębokość ok 30cm wąsko więc łapy nie włożę...element plastikowy, więc magnes odpada...
Jak się tam dostać?? Jak zdjąć osłonę od strony pasażera??
Sprawa ma się następująco, musiałem podłączyć się do kompuera... zdjąłem klapkę... no i cosik mi wpadło za gniazdo... i leży na dole... :-( to jest głębokość ok 30cm wąsko więc łapy nie włożę...element plastikowy, więc magnes odpada...
Jak się tam dostać?? Jak zdjąć osłonę od strony pasażera??
-
jarojk
-
Rafoooo
Ja też mam tam Elm'a ... i co najlepsze, jak tylko mi tam wpadł, to zamówiłem u Chinczyków Endoskop do androida
... z 5-cio metrowym kablem, jak przyjdzie to zacznę poszukiwania ... może kabla starczy
... 
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 17:04 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jarojk
-
aroniusz
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
kimapita
Wpadła mi spinka od mocowania kieszeni popielniczki i za nic nie mogę jej znaleźć. Popielniczka trzymała się na jednej. Z tego co widzę w sklepach internetowych nie ma takiej jak była u mnie. Podejrzewam że mogła być nieoryginalna.. Czy ktoś może podesłać zdjęcie lub jakiś nr gdzie mogę te spinki kupić?
-
kimapita
- Irek_S.
- Bywalec
- Imię: Irek
- Auto: Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
- Kontakt:
Na Tej aukcji możesz kupić półkę montowaną w miejsce popielniczki. I ona powinna posiadać dwa takie uchwyty
. Sama półka około 10zł.