Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Jak miałem VW to cały czas mi pisali żebym zamontował ori grill ze znaczkiem i ori czerwone lampy. Ale ja dalej byłem przy swoim bo tak mi się podobało. A w sumie to mnie się miało podobać.
Jak Wojti lubi znaczki i chrom to taki ma gust, a przecież to jego auto
Rafał polifty robią robotę, wiem to po sobie . Tak obserwuje Twoje poczynania z autem i pięknie Panie lecisz z modami, brawo Ty.
Ps. powinieneś pod tylnią chromowaną listwą nakleić napis "INDIVIDUAL BLUE" ... jeszcze raz szacun za udoskonalenia fabryki pod własny użytek .
Ostatnio zmieniony 25 maja 2017, 01:17 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Zosia była dziś u tapicera i doczekała się naprawy siedziska kierowcy, skaj już nie jest popękany, został wymieniony na nowy.
A i przeprowadziłem kabelek do prawej lampy w celu uaktywnienia światła przeciwmgielnego.
Edit
Skończyłem projekt "grzanych foteli", maty i na fotel kierowcy dziś wreszcie trafiły
Ostatnio zmieniony 29 maja 2017, 00:37 przez rafant4011, łącznie zmieniany 4 razy.