Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wymieniłem termostat. Zeszło mi 4 godziny, mam parownik LPG trudny dostęp. Wszystko działa ok. temperatura w trasie 92, na zewnątrz 0. Ciepło w środku. Sprawdzę różnice w spalaniu.
W mieście w korkach może i 100. Na zepsutym termostacie = błąd grzałki w BC a naocznie była przerwana uszczelka gumowa grzybka termostatu, pokazywał maksymalnie 70 stopni.
Dla mnie teraz jest ok. Sprawdzę czy błąd grzałki zniknie.
Ja po wymianie mam ok. 100s na odcinku 20 km juz po 9-10 km taka mi lapie temperaturke. dodam ze teraz mamy temepratuje ok. 0 stopni.nawet przyy mrozie calkiem niezle sie dogrzewa. wczesniej przed wymiana mialem max70..
Witam serdecznie. Mam pytanie: czy miał z Was ktoś problem z cieknącym korpusem termostatu (ten z tworzywa sztucznego, do ktòrego jest dokręcany termostat)? Jeżeli tak, to gdzie można kupić ten element, ewentualnie dobry zamiennik?