Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktoś w W-wie ma Tech2? Potrzebuję podmienić język w komputerze pokładowym.
Pozdrawiam.
O ile wyświetlacz "obsługuje" (ma wgrany w pamięci) język polski, to nie potrzebujesz do tej operacji Tech'a.
Wystarczy "zwykły" kabelek vag z dolutowanym kabelkiem i program do zmiany języka.
violator pisze: 24 lip 2018, 21:00
Zobacz czy w kompie nie masz języka tureckiego,wiem ze pod nim w ZA ukryty często był język polski.Zmieniasz na turecki a masz polski
Zwykły kabelek za parę złotych ze zmostkowanymi pinami + odpowiedni program w zupełności wystarczy
Posłużę się jeszcze raz zdjęciem z innego forum (z tego także), na którym widoczne są MIDy z numerami seryjnymi, które miały język polski.
Fotka jest przecież parę postów wyżej - ale zapewne i tak nikt tego nie czyta .....
Dodam, że u mnie niestety się nie udało (zmienić na polski), ale przynajmniej mam angielski.
Aha, stosownego programu proszę szukać na forum Vectry od użytkownika ac12.
Załączniki
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2018, 11:23 przez Skasowany użytkownik 23188, łącznie zmieniany 3 razy.