Powieść "Pamiętniki Nefilimów".

Dział, w którym możemy poprosić o pomoc, wsparcie, przekazanie 1% podatku lub dotację na cele charytatywne.

Moderator: Mariusz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER
Kontakt:

Powieść "Pamiętniki Nefilimów".

#1 Post autor: Tunio999 »

Witam...

Drogie ZKP. Mój Syn wydał powieść "Pamiętniki Nefilimów". Zapraszam Wszystkich do lektury oraz do zakupu.
Książkę można zakupić: https://www.mybook.pl/6/0/bid/403?fbcli ... -xj-8NFM14

PS. Autografy będą rozdawane na najbliższym zlocie ZKP :D
Obrazek
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>
viyak84916
Imię: furgerbrat
Auto: opel
Model: zb
Oznaczenie silnika: ew4fgh
#2 Post autor: viyak84916 »

Congrats to your son on publishing his novel, that’s a big achievement. The Nephilim Diaries sounds intriguing, especially with that title—it definitely sparks curiosity about the theme and story. It might help to share a short synopsis or genre so readers know what to expect before purchasing. Wishing him lots of success and hopefully plenty of interest at the next ZKP meeting as well.

ADMIN
Pozwoliłem sobie na przetłumaczenie:
Gratulacje dla syna z okazji wydania powieści, to wielkie osiągnięcie. „Pamiętniki Nefilimów” brzmią intrygująco, zwłaszcza z takim tytułem – zdecydowanie rozbudzają ciekawość tematem i fabułą. Warto byłoby podzielić się krótkim streszczeniem lub opisem gatunku, aby czytelnicy wiedzieli, czego się spodziewać przed zakupem. Życzę mu wielu sukcesów i mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu ZKP również spotka się z dużym zainteresowaniem. :witam:
ODPOWIEDZ

Wróć do „MOŻEMY WSPÓLNIE POMÓC”