Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siemka qrzol,
Ja u siebie mam założone NGK V-line o numerze 23, takie dwuelektrodowe jak zaleca Opel do Zosi, jako że w asterce zawsze zakładałem ngk-i i nie miałe problemów to mogę z czystym sumieniem polecic. Koszt cos koło 12 PLN-ów za sztukę. Pozdro
Ja polecam oryginalne z logo GM, do swojej benzynki płaciłem z 50 zł. z przesyłką (allegro).
Z tego co czytałem to najlepiej się sprawdzają, a kosztują grosze.
na temat swiec podziele sie taka informacja. Poszukalem jakie sa potrzebne do mojego silnika i wybór padł na swiece Boscha ( cena byla odpowiecnia) i teraz , auto przywiezione ze Szwajcarii , wykrecam swiece a jakze znaczek GM a pod spodem symbol wlasnie oznaczenie Boscha. Czyli swieca robiona przez Boscha dla potrzeb serwisu GM. To moj juz drugi taki przypadek ze swiecami w autach ktore sciagniete byly z zachodu i byly serwisowane .