Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Co do komfortu to niewiem narazie bo glownie jezdze autostradami i zrobilem na letnich tylko 300 km . Jak pojezdze troszke po zimie to sie wypowiem I kompletnie zapomnialem Jak widac avatar sa i barwy ZKP
Ostatnio zmieniony 28 lut 2016, 19:15 przez wampir11111, łącznie zmieniany 2 razy.
Rekiny, świetny wybór! W zeszłym roku zakupiłem takie oponki jestem zadowolony w 110%.
Kleją się świetnie! Dzięki temu uchroniły mnie od najechania na tył poprzedzającego pojazdu, czego nie mogę powiedzieć o aucie za mną
Przypominam ze wycinalem to brzeszczotem z bloku aluminium 150x150 fi 100 mm A tym bardziej szwagier na laserach by to mi zrobil lecz chcialem sobie powspominac dobre czasy z warsztatow
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, 19:29 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze ze idziesz w dobra strone Jak bys potrzebowal jakies info na temat orurowania i zlaczek to pisz na PW. Poprowadze Cie tak ze wyjdzie taniej niz u mnie