Z dniem 22.01.2026 nasze forum jest dostępne również na telefony komórkowe poprzez aplikację Tapatalk.
Po bliższe informacje zapraszamy tutaj
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no toś Chopie elaborat mi tu napisał.
Dalej nie wiem o co chodzi , ale się ciesze że jesteś zadowolony
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Sebu$ pisze:no toś Chopie elaborat mi tu napisał.
Dalej nie wiem o co chodzi , ale się ciesze że jesteś zadowolony
Sebuś a ty nie spisz
Reduktor studzi się od pędu(mimo że mam osłonę założoną na niego z przodu) i taki przepływ gwałtowny lpg ze temp spada i benzyna spowalnia spadek temperatury reduktor taki podwójny jak teraz mam nieda sie u mnie przestawic tam na tył silnika dać gdzie ty masz bo mam za duzy i brak dostepu
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Mam pytanie błąd:
- P0130 (przy spokojnej jezdzie i nagłe depnięcie w niskich obrotach poszarpywanie w szczegolnosci na lpg ok.2000obr/min i go przytrzymuje w róznym zakresie obrotów do 4000obr/min pózniej jedzie bez zająknięcia na benzynie mniej odczuwalne jak sie jedzie piecem od dołu praktycznie tego niema)
teoretycznie to moze byc przepływka lub sonda nr.2 ?
ja chyba bardziej obstawiam sonde nr 2 bo nieukrywam ze jak wkrecany był emulator to grzany był gwint palnikiem i nie bo niepuszczała.
Wymieniłem przepływke na uzywaną pozyczyłem od Ryba1 na jego to sama tylko szarpie od 3500-4000obr/min i wydaje mi sie ze auto na jego słabiej jedzie choć astra h gtc 2.0T 200ps dostała z 2,5dł. do ok.130km/h a jechałem na lpg i szczelał z wydechu na wyzszych obrotach przy zmianie biegu i na tej przepływce pojawił sie
bład P0130-008
spróbuje jeszcze sonde 2 wymienic na uzywke i nowy emulator załoze bo na tamtym jest gdzies nieszczelnosc i moze tez ze przedmuchy przy nim sa?
Jeszcze swiece mam moze za słabe do Stage2 orginały GM? Czy załozyc NGK irydowe? moze w tym problem